maanantai 18. huhtikuuta 2022

Pääsiäiskuvauksia

 


Hei ja hyvää pääsiäistä!

Mulle tuli tossa viime viikolla yhtäkkinen inspiraatio lähteä kuvaamaan. Mun piti mennä sauvakävelylle, mutta siitä tulikin kuvausreissu raahaten sauvoja mukana :D Lähdin myös niin nopeasti, etten tajunnut pyytää mieheltä lupaa ottaa tota hänen joskus lahjaksi saamaansa ristiä mukaan. Mut mun puolesta oli hyvä et otin, koska nyt sovittiin, ettei sitä viedä enää ulos. Tästä tuli ainutlaatuinen kerta kuvata Donia ristillä Jeesuksena! Toiste se ei taida enää onnistua, ainakaan tuolla ristillä. 

Pääsiäinen on mulle kristittynä vuoden tärkein juhla. Sen sanoma on todella vahva ja puhutteleva. Jeesuksen tuli kärsiä ja kuolla meidän kaikkien puolesta. Juuri sinun puolesta.

Ennen kuvia sanon tähän vielä sen, mitä ajattelin kenenkin nuken edustavan, niin silloin tietyt kuvat avautuu paremmin. Violet otti Jeesuksen äidin, Marian, roolin. Mia sopi hyvin opetuslapsi Johanneksen rooliin. Matildalla ei ollut mitään tiettyä roolia, ajattelin, että se voi olla opetuslapsi tai Jeesuksen seurassa kulkenut nainen. Linnea edustaa tietysti enkeliä!



Vasemmalla alkuperäinen kuva, oikealla koneella muokattu. 


 




Ehm... seuraavaksi laitan instassa editoimiani kuvia. Musta tuntuu jostain syystä tutummalta muokata instan oletuksilla, kuin ipiccyssä. 















Laitan vielä muokkaamattomia kuvia tähän loppuun :)




































Ihanaa 2. pääsiäispäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti