lauantai 5. maaliskuuta 2016

Otsikko?


ja Italian matkan kuvia




Joo tota noin niin tajusin vasta nytten, ettei mun teksteissä ole ollut minkäänlaisia otsikoita. 
Anteeksi siitä, jos se on häirinnyt. Nyt kun tajusin asian, se häiritsee nimittäin itseänikin.
Tiedän, että on lauantai ja päätin viime viikon torstaina postata torstaisin. Asia meni kuitenkin niin, että olin hiihtolomallani Italiassa, enkä ruvennut siellä säheltämään mitään. Sitäpaitsi suurin osa kuvista oli kameralla, eikä minulla ollut piuhaa saati tietokonetta. Yksinkertaisesti nämä resurssini ja voimavarani eivät riittäneet mihinkään torstaina. Ajattelin, että olisin jaksanut eilen blogata, mutta olin kahdeksalta vihdoin kotona, enkä sitten jaksanut tehdä muuta kuin hillua perheeni kanssa ja myöhemmin yöllä valvoin yle areenassa...
Minusta tuntuu, että selitän ihan liikaa. Olisin voinut jatkaa tuotakin selostusta vielä pitempään siitä mitä tein ja miksi ja sitten selittelen itseni pussiin tai jotain. Älkää antako mun selostaa liikaa, muuten tämän blogin aihe jää kakkoseksi, eikä se oli tarkoitukseni.
Mutta nyt! Kuvia, jotka otin nukeistani Italiassa!


Lentoasemalla lähdössä^^



Mukaan otin siis Madamen ja Violetin. Violetin siksi, että hän on luonteeltaan menevä ja tunkee aina mukaan ja tykkää matkustamisesta. Madamen siksi, että tuo on ollut ennenkin Italiassa ja halusi taas mukaan. En estänyt häntä, vaikka tämä kaksikko ei ole.. tuota... kovin sopuinen. 



Kaksi viimeisintä kuvaa on jo Italian kämpästämme ja nuo kaksi tutkimassa sitä. Oli muuten jännä huone. Muistutti seinien takia jotain hullujen huonetta, ihan oikeasti!






Tollasia kuvia räpsin Colosseumin läheisillä portailla. Söimme siinä suomalaisitalialaista välipalaa; pillimehuja, kuivia kakkaroita, suklaacroissantteja ja keksejä.


Otin Laterani kirkon läheisillä portailla tälläisiä kuvia. Isä selitti Laterani kirkon Pietarin kirkkona ennen Pietarin kirkkoa. Siis iso kirkko, joka oli ennen Pietarin kirkkoa. Voin kuvitella Madamen selittämässä samaa tossa viimeisimmässä kuvassa xD






Madamesta räpsin kuvia Forum Romanumilla, kun oli niin hauskaa jotenkin laittaa tota obitsua noitten kivien myötäisesti. Taisin vähän lelliä Madamea matkalla.






Forum Romanumilla taas. Sieltä ei niin helposti päässyt pois. Ihan sika hieno, ihana ja suuri paikka! Haluun sinne takas kuvaamaan!




Viimeinen päivä, viimeiset kuvat (Tai siis toka vika kun heti perjantai aamuna lähettiin). 
Kuvaamista oli niin paljon muutenkin! Kamerassa on 1100 kuvaa ja pari kertaa otin pullipit esiin ja valitsin parhaat tähän. Eli varmaan 1000 kuvaa siitä, missä oltiin Italiassa, mitä tehtiin, mitä syötiin jne. Nuo 100 kuvaa on sitten pullippieni kuvia. Ei, en kuvaa paljoa en (ehehe). 

Eipä mulla sitten muuta. 
Oliko teillä kiva hiihtolma? Milloin se oli ja mitä teitte? Olisi kiva kuulla :)















2 kommenttia: