perjantai 27. lokakuuta 2017

Syyslomareissu


Hallo! 
Kuten otsikosta jo huomaa, olin syyslomareissussa. Kyseessä oli ryhmämatka "Lutherin jalanjäljissä" Saksaan ja menimme sinne laivalla. Nyt kysytte kuinka pitkä matka Suomesta Saksaan on? 
30 tuntia. Olin yhteensä 60 tuntia syyslomastani laivalla.
Mikäs siinä kun seuraa oli ja vähän tuli kuvattuakin. Tän postauksen kuvat ovat Saksan reissulta ja selitän vaikka kuvien yhteydessä sitten enemmän, ettei pidennetä tätä alkutekstiä ihan hirveästi.
Mukana oli siis Sandra ja Madame. Madamea tuli kuvailtua enemmän ja hänellä siis on nykyään tuo aikoinaan Violetille ostettu peruukki, sillä se vain sopii sille jotenkin tosi hyvin. 
Mutta nyt kuvien pariin!^^






Sandraa kuvasin Wittenbergissä. Saavuimme Wittenbergiin sunnuntai-maanantai välisenä yönä kello neljän aikaan ja saimme nukuttua neljä tuntia ennen hotellimme aamupalaa. Maanantaina sitten vietimme päivän Wittenbergissä, kaupungissa, missä Martti Luther eli ja vaikutti. 





Tuolla takana olevasta portista päästiin Luther -museoon, mikä oli kyl hieno paikka!



Madamen vuoro^^






Wittenbergin aukio näkyvissä! Tykästyin tuohon pikku kylään tosi paljon <3




Seuraavana päivänä lähdettiin pikkubussilla Eisenachiin, missä oli Wartburgin linna! Kyseinen linna oli Lutherin "piilopaikka", jossa hän käänsi esimerkiksi Uuden testamentin 11 viikossa Saksaksi. Kova tyyppi! 
Näissä kuvissa ollaan siis Wartburgin linnan ympäristössä.







Sieltä oli ihan kivat näkymät :)








Taitaapa olla niin etten tainnut kuvata nukkejani tämän enempää. Laitan kuitenkin vielä pari kuvaa Saksasta :)


Erfurt! Lutherin lapsuus- ja opiskelukaupunki.



Berliinin suuri päärautatieasema!



Berliini oli tosi hieno ja iso paikka! Minulla oli kaiken kaikkiaan aivan ihana syysloma ja nyt kysynkin, minkälainen juuri sinun syyslomasi oli? Kerro toki kommeteissa :)








Instassa olette voineet jo huomata, että tulomatkalla nappasin Helsingistä mukaani obitsun. Livia koki pienen muutoksen tässä yksi päivä ja olen tässä miettinyt, et mitä jos Livia jäisi tällaiseksi? Toki tykkään Livian pienestä hahmosta, vaihtaisin sen välillä takaisinkin (vähintään et saan joskus sitä tarinaa tehtyä). Luulen kuitenkin, että annan tämän nuken olla tällaisena nyt jonkin aikaa. Seuraavassa postauksessa nähdään sitten tätä Livian hybridi versiota enemmänkin :D



Auf Wiedersehen!

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus!❤
    Sun Saksan matka näytti todella mielenkiintoiselta ja siltä että tuollaiselta matkalta oppii hirveästi kaikkea uutta.
    Kuvat on tosi nättejä, Madame on suloinen tuossa peruukissa. Mistä se on?
    Livia on muuten yllättävän hyvännäköinen obitsussaan.
    Itsekkin olen miettinyt jonkilaisen obitsun hankkimista littlelleni, tosin en aivan 11 senttimetristä sillä haluan littleni olevan suht samankokoinen muiden nukkejeni kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista! ❤️
      Ton peruukin oon ostanu Mollamanian kautta, kun ne tilas yhen ison satsin cancanista nii sanoin vaa sieltä sivulta 4-5" peruukin nimen ja ne tilas sen samalla.
      Kiitos, iteki tykkään :)
      No, mulla ei oo tota ongelmaa mut tosiaan tää 23cm on ihan kiva. ��

      Poista